Om cateringguiden!

Vårt mål

Cateringguiden.se hjälper dig som letar efter en leverantör av catering till din fest eller event enkelt skall kunna få en överblick av vad som finns på tillgängligt på marknaden i ditt område.

PASSION

Vi brinner för att förenkla kontaktvägar mellan leverantörer och köpare. Här är det enkelt att söka efter just det som du letar efter. Antingen det gäller maten till bröllopsfesten eller lokalen där ni skall ha företagseventet. Det är också enkelt för våra annonsörer att presentera sig på ett lättöverskådligt och trevligt sätt. Det finns också möjlighet att lämna omdömen om kvalitén och servicenivån på de köpta tjänsterna.

CARING

Här kan du söka efter catering i lugn och ro, det är helt gratis att använda cateringguiden.se

SUPPORT

Är det något du indrar över, skicka oss ett mail, så svarar vi så snart vi kan

Cateringguiden är er ödmjuka vägvisare till ett lyckat evenemang, här hittar ni mängder av catering, restauranger, cateringföretagare, festlokaler, kockar, personaluthyrare, kockuthyrare, mm. Alla och allt som behövs för att fixa er fest, företagsevent, bröllopsfest, studentfest, personalfest, listan kan göras lång här hittar ni någon som levererar det som ni behöver till det som skall firas, startas, invigas eller avslutas enkelt och lätt att söka bland alla företag.
Här hittar ni också en del i form av råd och ibland lite matnyttiga artiklar, vi har också tagit fram en planeringslista med tips och råd om vad man bör ha koll inför fest och event. Du kan också ge omdömen, lägga in bilder och ge betyg på företaget ni engagerade. Vi jobbar hårt för att vara en relevant och trovärdig sait och vi vill hjälpa att hitta den bästa leverantören utifrån era behov.
Cateringguiden.se ägs av Campiore AB. Campiore är ett bolag som hjälper köpare och säljare att nå varandra när behov finns.