Subman´s Catering 

i Göteborg ordnar med mat för alla önskemål.  Catering ska vara enkelt och gott och det skall underlätta och skapa glädje. Det gör vi på Subman´s, vi levererar god catering till företag och privatpersoner, från stort till smått. Mat till mötet, studenten, minnesstunden, evenemanget eller  bröllopet och födelsedagsfesten, eller vad du än väljer för anledning till catering. Vi lägger stor vikt vid att använda rätt råvaror till alla rätter vi gör. Låt oss göra ditt evenemang lite extra minnesvärt. Vi erbjuder ekologiska och KRAV-märkta alternativ.

Smörgåstårta 

Subman´s gör den godaste smörgåstårtan till ert evangemang, och levererar smörgåstårtor i hela Göteborg. Beställ senast 12:00 dagen innan leverans för att vara säker på att vi kan leverera din smörgåstårta i tid.

Buffémat

Vad passar bäst för er, varm eller kall buffé? Vi har buffér för alla sammanhang. Vår italienska buffé med massor av läckerheter eller varför inte en skaldjursbuffé (Vinga) med handskalade räkor och lax. Vegetarisk buffé där ni själva kan önska innehållet eller vår uppskattade grillbuffé? Vi har buffémat för alla tillfällen!

Sallad

Vi gör sallad för alla. Sallad är alltid gott, året runt. En riktig god sallad för en fräsch lunch, pastasallad med kyckling när du önskar något lite matigare sallad eller varför inte vår goda Ceasarsallad med kyckling?

Lunch

Matiga luncher, salladsluncher och enklare luncher. Vi har god lunchmat för alla typer av träffar och möten. Ett gott vegetariskt alternativ är Falafel med jättegod örtig couscous och hummus du hittar fler förslag på vår hemsida

Frukost

Vi ordnar, packar och kör ut god frukost till företag, evenemang och privatpersoner varje dag i hela Göteborg. Starta morgonen med en god frukost med nybakade frallor med ost, salami eller skinka.

Allergier

Samtliga våra produkter går att få mjölk- laktos- eller glutenfria.

 här finns kravmärkta alternativ          Vi kör catering med schysta villkor

Subman´s – Catering med hänsyn till alla kontakta oss för god catering.

Planera din catering

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long