Var
image
image

Catering Stenungsund

Stenungsögården

Unik catering i Stenungsund. Stenungsögårdens unika miljö med dess vackra omgivningar och diverse byggnader. Finns de allra bästa förutsättningar för att göra just Ert bröllop till något alldeles särskilt. Just så som ni vill ha det. Här finns allt för att göra Ert bröllop till ett oförglömligt minne. Vigselakten, borgerlig eller kyrklig, kan ske i den nyrenoverade byggnad som tidigare använts som kyrka eller på stranden eller klipporna med vidunderlig utsikt mot Askeröfjorden och Tjörnbroarna i bakgrunden. I den lugnande naturen med strålande havsutsikt kan också vigselakten ske på uteterassen i direkt anslutning till den stora ljusa matsalen. Övernattning finns till 100 gäster antingen i vårt vandrarhem eller i våra nyrenoverade pensionatsrum med havsutsikt.

Mat och catering

Här i den Bohuslänska idyllen serveras vällagad mat och god dryck med vänlig service av trevlig personal. Här fixas god och vällagad mat från grunden gärna med närodlade och ekologiska råvaror. Att dricka till maten, här finns det mycket att välja på, från det enklaste till de finaste vinerna från egen vinimportör. Konditorn komponerar bakverk, bröllopstårtor och desserter,.
Köket bakar bakelser, barntårtor, tårtor, kakor, smörgåstårtor och catering. Catering ordnas även för egen avhämtning.

Stenungsögårdens kapell

Kapellet har många användningsområden, för speciella stunder. Vigsel, dop, begravning, är det vanligaste, du väljer själv om du vill ha det borgerligt eller kyrkligt.

En stark känsla av högtidlighet och kärlek finns i byggnaden. Här är magiskt att vara under alla årstider var och en speglar sin magi i kapellet. På våren när rododendronen blommar, på sommaren ljus och grönska, på hösten och vintern med levande ljus och 140 ljusspottar i taket ger en härlig stämning.

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image