image

Välkommen till Silvis och det Palestinska köket!

Silvis restaurang erbjuder mat och catering. Mat till fest, bröllop, företagsevent eller vad ni än har för anledning att äta och njuta av god mat! Är du inte i behov av catering just nu så slink in på vår restaurang, och njut av vår goda mat med inspiration från länderna runt medelhavet.

Historia

I länderna runt Medelhavet känner man sedan länge till att olivolja och vitlök, yoghurt, örtkryddor och färska grönsaker är ovärderliga för människans hälsa. Enligt många ”världens bästa diet”.

Medelhavsmaten

Det är välkänt att maten i länderna runt medelhavet innehåller välgörande låga halter av kolesterol och mättat fett. Och mängder av sådana nyttigheter som vitaminer och mineraler, spårämnen och antioxidanter samt, inte minst, fibrer. Olika kryddor och kryddörter har givetvis stor betydelse för smaken. Men de representerar också en rik kulturhistoria där de står för såväl medicinsk kunskap som vidskepelse och trolldom och än i dag används de i skönhetsmedel och parfymer. Färska örter och örtkryddor, använder vi frikostigt och fritt i vårt kök för att smaksätta våra anrättningar och göra dem till små kulinariska underverk. Vi leker gärna med smakerna – men aldrig med maten!

Silvis mat

Silvis erbjuder Palestinsk Meze (små rätter). Mellanösterns smaker kommer till liv hos oss i Göteborg. Mycket plock blir det , och precis som i Palestina så betyder det att man skall ha gott om tid för innerlig samvaro och kärlek vid bordet. Silvis mat kommer från Haifa, Nasaret och Jerusalem.

Därför vågar vi påstå att allt vi levererar är riktig, traditionell Palestinsk mat och vi kan med stolthet säga: smaklig måltid!

Drycker

Vi har också ett rikt sortiment av öl och vin noga utvalt för att passa till vår mat.

Kontakta oss för att beställa catering eller boka en trevlig kväll i den goda matens tecken!
Tel: 031 -24 23 24

Palestinsk Meze hos Silvis i Göteborg

Besök vår hemsida!

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image