Exklusiv miljö att trivas i!

Restaurang Break erbjuder högkvalitativ lunchservering i en snygg och sober miljö.  För företag arrangerar vi möten, minimässor, event och konferenser efter önskemål. För privatpersoner har vi en fantastisk catering som passar för alla tillfällen.
Hos oss kan du boka företagsevent eller privat middag i en fin och fräsch miljö.

Catering

Break erbjuder catering till studentmottagningar, födelsedagskalas, avtackningar, dop och grillkvällar. Vi försöker alltid att jobba med fokus på bra råvaror använda efter säsong. Vi erbjuder allt från avhämtning av mat till en helhetslösning med porslin, dukning, buffé, egen kock, serveringspersonal och disk. Vi anpassar oss efter Era behov och önskemål.

Konferens

Våra fina och trevliga lokaler mitt i hjärtat av Sisjöns industriområde lämpar sig ypperligt för konferens.

Break erbjuder två konferenslokaler som tar upp till 90 personer i biosittning alternativt sittande 40 vid bord. Det finns också ett trevligt styrelserum för 10-12 personer. i anslutning till rummen ligger det en lounge lämplig för bl.a. minimässa, leverantörsträffar eller en varumärkesplacering.

Heldags-, halvdag- eller expresskonferens
Konferenspaket: internetuppkoppling, dataprojektor eller plattskärm, blädderblock, penna, papper, mineralvatten & stilla vatten.

Önskar ni något utöver det vanliga kring er konferens, vinprovning eller en gourmetlunch, eller varför inte avsluta en bra konferensdag med att gemensamt laga mat i vårt restaurangkök, en mycket uppskattad aktivitet! Kontakta oss med din förfrågan.

Kvalitet

På Break strävar vi alltid efter att jobba med säsongens råvaror av högsta kvalitet och vi arbetar i nära samarbete med noga utvalda leverantörer. Kontakta oss gärna och boka ett möte så visar vi våra lokaler och berättar om vilka möjligheter som finns, hälsar Patrik med personal.

Välkommen!

Break, Mat & Catering
Hedin Bil Sisjön 2:a vån.
Norra Långebergsgatan 2
Sisjön, Västra Frölunda
Tel: 031-49 79 00

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long