Matsmak, smakfull catering i Gårda

Att engagera Matsmak i er catering gör det lätt att ha kalas. Matsmak finns i Gårda i centrala Göteborg och är specialister på catering till företaget, men vi tar givetvis även hand om festen på hemmaplan.

Nöjda gäster

Vi vet hur man skämmer bort sina gäster med catering både till företaget och hemmet.
Matsmak har, genom åren, serverat bufféer och middagar på många olika teman, både till privat och företagsfester, i Göteborg med omnejd. Så kontakta oss och berätta vad du vill ha så kommer vi med förslag på lösning.

Stort eller smått

Vi tar beställningar både i stort och smått. Vi jobbar med catering både till stora fester, företagsevent och små middagar, och vi har en fantastisk lokal som kan anpassas till de flesta typer av tillställningar, fest, högtidsdag, företagsevent eller bröllop. Väljer ni oss så blir ni nöjda med resultatet!

Matsmak, kan mat

Vi lämnar gärna menyförslag, som anpassas till varje enskilt tillfälle.  Då vi tycker om att förnya oss jobbar vi helst med säsongens råvaror och primörer.

Ansvar

Vill ni så tar vi ansvar för helheten eller om ni hellre vill det så levererar vi maten dit ni önskar. Om så önskas så kan vi också leverera allt som behövs till er, möbler, glas, porslin och personal och om så önskas kan ta fram bra förslag på (fest)lokaler m.m.

Festlokal

Planerar ni en större eller mindre fest, kundmöte, företagsevent eller kanske en mässa, här kan ni också ha uppträdanden, och givetvis avsluta med dans.  Vi har en fantastiskt fina och flexibla lokaler som vi kan arrangera helt efter era önskemål, vi dukar upp för 20 – 200 personer

Lunchcatering

Snabb leverans av lunchen direkt till kontoret, se vad vi erbjuder.

Konferens hos Matsmak

Matsmak är platsen för det goda mötet. Hos oss finns det ändamålsenliga, fräscha lokaler med all tänkbar utrustning för lyckade dagkonferenser. Här erbjuds konferenspaket med fina lokaler, god mat, snacks och kaffe. Vill ni så ordnar vi givetvis även ett kvällsprogram. Kontakta oss för goda förslag! 

 

JulbordKonferensMötenKalasCateringEvent, Festlokal, Ost och Vinprovningar m.m.

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long