image

God Mat!

Mat och Potatis – Catering i Göteborg. Vi lagar god mat, färdig att serveras på studentfesten, arrangemanget, kalaset eller företagsminglet. Vi levererar även lunchcatering till företag och institutioner.

Festlokal

Öppettider för catering följer inte våra lunchöppettider (vardagar 8.30-14). Du kan beställa catering till den dag och tid som du behöver. Behöver du en plats för att husera den stora festen så har vi därför också gott om ytor som du kan använda utanför ordinarie lunchtid och på helger.

Mat och Potatis catering

Vi på Mat & Potatis har mångårig erfarenhet av att leverera Catering i Göteborg till fest såväl som till vardagslunchen. Maten till det lilla kalaset och större event förbereder vi noga. Maten lagas av våra skickliga kockar och kallskänkor i vårt topputrustade kök på Backabergö på Hisingen. Därefter packar vi maten i kyl och värmeskåp för att den ska vara rätt tempererad hela vägen fram till festen. Vi vill att ditt event ska bli lyckat och att maten ska vara fantastisk och fungera perfekt i sammanhanget.

Leverans

Beställ catering i Göteborg för event, bröllop, julbord, kräftskivor och student i och runt Göteborg. Vi på Mat & Potatis finns lätt tillgängliga nedanför Stig Center i Hisings Backa, Göteborg.
Vår kundkrets finns i hela Göteborg, en stor del av dessa på Hisingen men vi når även trakten runt Kungälv utan problem. Vi ställer inga minimikrav på antal portioner.
Vi följer de riktlinjer på mathantering som Livsmedelverket ger restauranger. Läs mer här.

Välkommen till oss!
Mikael W Brännvall

Mat och Potatis catering

Mat och Potatis catering

Mat och Potatis catering

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

  • $$$$
image