image

Malins Skafferi

Malins Skafferi catering fixar din fest, konferens, bröllop, styrelsemöte, cocktailparty, tårtkalas, mingel eller mötesfika! Vi löser alla dina önskemål om supergod mat till rätt tillfälle. Varje vardag serverar vi dessutom en makalöst god lunch hos oss på Skafferiet, Nya Varvet, Göteborg. Välkommen till vår värld av mat!

Bufféer

Var ni än skall ha festen, hemma eller på jobbet så har vi bufféer för alla smaker och inriktningar. Vi erbjuder ett flertal olika buffémenyer men vi lyssnar givetvis på Er och kan komponera nya efter Era önskemål.

Bufférna kan du hämta här hos oss. Då är de upplagda på snygga fat och redo att serveras. Vill du hellre få din beställning hemkörd, så löser vi självklart det.

Bröllop

Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllopsfester. Hos oss får ni ett personligt bemötande och vi hjälper vi er på alla sätt att finna rätt form och upplägg för er unika bröllopsfest.

Mingel

Malins mingelbufféer är gjorda för att passa alla typer av mingel. Små eller stora sällskap. Studentparty eller avslappnad sommarfest i det gröna.

Smörgåstårtor & Landgångar

Vi gör jättegoda smörgåstårtor och landgångar och vi har mängder med olika smaker att välja på. Har ni egen idé så kan vi givetvis fixa det.

Fest hos Malins

Fest hos oss i vårt charmiga hus nära havet på Nya Varvet finns det plats för 74 sittande gäster. Vi kan duka upp för såväl sittningar som mingelfester. Med lång erfarenhet och stort engagemang ordnar vi olika arrangemang såsom bröllop, födelsedagar, examensfester, minnesstunder och företagsevent och ser vi till så att Er fest blir ett minne för livet!

Smakbox

Med smakbox får du en god och vällagad lunch eller middag helt efter dina önskemål och smaklökar. Styrelsemöte, familjemiddag eller picknick? Vår smakbox passar till alla tillfällen. Beställ din smakbox här!

Om Malins

Hos oss på Malins Skafferi finner ni en personlig, varm atmosfär kombinerat med god mat och den bästa  servicen. Med vårt genuina yrkeskunnande, glädje och stora intresse hjälper vi er att hitta rätt form och struktur för just er fest. I vårt charmiga hus på Nya Varvet finns det plats för 74 sittande gäster. Vi har stor erfarenhet av olika arrangemang allt ifrån bröllop, födelsedagar, examensfester till minnesstunder.

Kontakta oss idag!

Malins Skafferi catering

Malins Skafferi catering

Malins Skafferi catering

Malins Skafferi catering

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image