image

Lazise Catering

Lazise Catering erbjuder det bästa inom catering med inspiration från norra Italien. Idén med vårt koncept är att värden/värdinnan ska få tid över till gästerna och inte behöva lägga för mycket tid och energi på logistiken. Högtidsdagar och jubileum är till för att firas, helst med lyxig catering!

Vad vill du fira?

Fira högtidsdagen eller jubileet med pompa och ståt tillsammans med oss på Lazise Catering. Vi bjuder på mat med italienska anor och fantastisk service från vår personal. Du kan välja rätter från den befintliga menyn eller skräddarsy en helt egen – Allt efter behov. Förutom detta kan vi även hjälpa till med uppdukningen och underhållning för en komplett helhetslösning.

Event

Att planera inför ett event är oftast en utmaning och det gäller att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Vi allt för att underlätta och stödja er i sådana situationer. Vi  skräddarsyr maten till allt från bröllop, svensexor, möhippor och dop till studentskivor och företagsevent av alla dess slag.

Om oss

Vi hämtar vår inspiration från den lilla fiskebyn Lazise vid Gardasjön i norra Italien . En fantastiskt charmig liten by omgiven av vackra sjöar, dramatiska solnedgångar, unika slottsruiner och mängder av fantastisk mat som bara måste upplevas. Här på Lazise Catering brinner vi för förstklassig restaurangmat värdig att serveras både på plats i vår restaurang liksom för catering hem till dig, till ditt företag eller festlokalen ni hyrt. Smidigt, lyxigt och njutbart precis som det alltid bör vara.

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image