Kooperativet Pagoden

Vi på Kooperativet kan det där med catering, god mat, fest och event. Vi kan det här och är duktiga och passionerade och vi ser till att ni blir nöjda. Vi erbjuder mat och lokaler för event och catering för fest, bröllop, personalfest, företagsevent, studentcatering eller minnesstund, har ni andra typer av evangemang så löser vi givetvis mat och allt runt om till det också, kontakta oss, vi fixar det mesta. Platsen väljer ni, hemma, på jobbet eller i annan hyrd festlokal eller varför inte här hos oss, vi hyr gärna ut våra lokaler.

Festlokal

Våra lokaler på Anders Carlssons gata 2 på Lindholmen rymmer upp till 650 personer. Vi gör alla typer av företagsevenemang. Kick off, firmafest, lansering eller mingelfest med alla återförsäljarna, hos oss finns det plats, god mat och fantastisk personal.

Konferens

Våra lokaler och vårt läge ger fantastiska möjligheter till riktigt bra konferenser. Vi ordnar allt från kaffe med tilltugg till frukost, lunch och middag och givetvis bra och lyhörd service hela dagen.

Hemma hos dig

Vill du så kommer vår kock hem till dig och ditt kök och lagar maten, det ger en extra touch till bjudningen att ha en proffskock i köket som lagar maten.

RESQ CLUB på Kooperativet

Vi tycker det kastas på tok för mycket mat och vi arbetar därför aktivt för att minska matsvinnet och förbättra miljön, och i den frågan samarbetar vi med RESQ CLUB. Ladda ner appen som ger dig möjligheten att köpa gårdagens lunch för halva priset i TakeAwaykassan.

Sammanfattning

Kooperativet Pagoden servererar lunch,  vi erbjuder afterwork, catering, konferens, hyrkock och lokaler, och vi räddar planeten jorden!

Kontakta oss!

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long