image

Vår idé

Kockar Hemma, vår idé är lika enkel som genial. Vi hjälper dig med catering vid alla typer av middagar, den intima parmiddagen, din privata fest, bröllopsmiddagen eller företagseventet . Vi tar ansvaret för maten medan du sköter om dina vänner och gäster. Vårt primärområde är Linköping, Norrköping och Västerås med omnejd.

Från catering till fine dining

I vårt serviceområde, Linköping, Norrköping och Västerås, har vi hjälpt våra kunder med allt från familjemiddagar, bröllopsfester till företagsevent. Vill du enbart ha hjälp med matdelen eller vill du att vi ska hjälpa till med allt från middagen till att stå i baren under kvällen så gör vi gärna det. Varje uppdrag är unikt och alla kunder har speciella önskemål – det är det som vi tycker är så inspirerande och ärofyllt att få vara en del av.

Vi som jobbar?

Kockar Hemma består av Peter Cederhem  och Sara Isaksson. Peter ansvarar för mat och dryck och Sara hjälper våra kunder med planering och genomförande av fester och företagsevents.

Peter har arbetat med mat och dryck sedan slutet av 80-talet, tävlat i Årets kock, praktiserat på Michelinrestauranger, arbetat som restaurangkonsult och varit lärare på en av Norrköpings restaurangskolor.

Låter det intressant?

Titta igenom hemsidan och fundera över vilka rätter du skulle vilja att vi lagade för catering på din fest eller ditt event. Kontakta oss sedan på telefon, mail eller formuläret som du hittar under “kontakt” på våran hemsida.

När du har gjort detta tar vi kontakt med dig och diskuterar dina önskemål och tankar.

Om vi kommer överens om att gå vidare skickar vi en offert till dig som du i lugn och ro går igenom.

Kontakta oss!

Kockar Hemma

Kungsgatan 26b

582 81 Linköping

Mail:kontakt@kockarhemma.se

Telefon Mat: 076-0060887 Event: 070-5380594

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image