En höjdpunkt man minns.

Jungman Jansson erbjuder helhetslösningar för sällskap från 10 upp till 250 personer. Här får ni hjälp med allt, så ni kan lugnt ägna er åt er själva och gästerna. Och gästerna kan ägna sig åt att njuta av festen, maten, servicen och den fantastiska miljön vid havet. Arrangemang kan bokas på lördagar, och vardagskvällar under hela året. Vi ser fram emot att hjälpa er till en lyckad fest.

Catering och festfix.

Vi har en cateringverksamhet som täcker de flesta behov. Jungman Jansson erbjuder hela programmet för lyckade fester och middagar både privat och företagsevangemang. Vi kan ordna  allt från glas och porslin till personal och musikunderhållning. Vi har kontakt med ledande arrangörer för allehanda framträdanden med ljud och ljus samt DJ’s.

Jungman Jansson

Som förväntat av en restaurang vid havet och i Göteborg så är fisk och skaldjur våra specialiteter. Vem som skall ta åt sig äran av de goda smakerna havet eller kocken, låter vi vara osagt. Men vi serverar inte bara fisk. Hos oss kan man uppleva det mesta från god och vällagad husmanskost till den finaste gourmetmat.
Dagligen har vi många lunchgäster, och de erbjuds dagens rätt och salladsbuffé eller om man så vill,  affärslunch. Då serveras det bästa från menyn, inte sällan så erbjuds även vår fina västkustbuffé. Under den varma årstiden, när vädret så tillåter kan man njuta av lunchen ute på vår fina veranda och få en ännu starkare känsla av hav och klippor.
Under vinterhalvåret ägnas kvällarna åt privata evangemang, allt från matlagning med Stefan & Stefan, till viltkvällar eller till företagsfester eller högtidsdagar och familjefiranden.

 

Bjud till fest vid havet, Jungman Jansson fixar enligt era önskemål!

Bröllop, jubileum, högtider, företagsfester, julbord…

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long