Var
image
image

Festvåning

GTS Konferens & Festvåning välkomnar er till en festvåning utöver det vanliga, belägen i en unik sekelskiftesvåning, på Erik Dahlbergsgatans, mitt i Göteborg. I den vackra matsal serveras det god mat tillagad med mycket omtanke och omsorg. Till matsalen hör också två lounger och ett bibliotek, där du som gäst kan koppla av eller mingla både före och efter den goda maten. En minnesvärd måltid som antingen bestäms av er själva eller komponeras ihop av våra professionella kockar. Festvåningen tar upp till 90 gäster, sittande vid vackert dukade bord. Vill ni så anordnar vi även dans, musik och kringarrangemang!

Catering

Beställer ni catering hos oss så kör vi direkt hem till er med era rätter, alltid tillagade på förstklassiga råvaror. 10 personer är minimum vid cateringbeställning. Utkörning ingår i samtliga menyer. Planerar ni firmafest, middagar, dop, student eller högtidsfest? Ring oss. 

En minnesvärd måltid kan antingen bestämmas av Er själva eller komponeras ihop av våra erfarna kockar. Festvåningen tar upp till 90 gäster. Självklart anordnar vi även dans, musik och kringarrangemang om så önskas!

Konferera i våra unika lokaler

Våra unika lokaler är belägna i en anrik fastighet i hjärtat av Göteborg. Med nyrenoverade lokaler
och elektronisk utrustning av bästa kvalitet för våra gästers komfort.

Vi erbjuder konferens i toppmoderna lokaler med all elektronisk utrustning ni behöver.I hörsalen har en toppmodern klimatanläggning för att få kontinuerlig syresättning under konferensen. I hörsalen kan vi ha ända upp till 100 sittande personer. För mindre sammanträden har vi ett exklusivt grupprum, med plats för 10-12 personer.

Konferens med Goda avbrott


Välkomna avbrott under konferensen är f
örmiddagsfika med nybakad fralla och eftermiddagsfika med vår hembakade kaka. När det är dags så står lunchen uppdukad i vår vackra festvåningen. I vår konferenshyra ingår alltid bordsarrangemang, lokalhyra och serveringspersonal.

Event

För företag som planerar ett event, kontakta oss så skräddarsyr vi event för just er. Kanske vill ni ge era anställda en peppande feelgoodföreläsning i prestationens tecken med en avslutande AW? Eller kanske en föreläsning i hur man hanterar stress och inre oro, med avslutande champagne- och mingelbuffé? Vi har gott om förslag på inspirerande events. Hör gärna av er för mer förslag som skulle passa just er.

GTS konferens & festvåning anordnar event och happenings som är öppna för allmänheten. Våra event är mycket uppskattade och kan vara allt från inspirerande föreläsningar, vinprovningar till middagsevent.

 

Kontakta oss för mer information och bokning på 031-711 45 62, info@gtskonferens.se
eller besök oss på Erik Dahlbergsgatan 9 i Göteborg.

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image