Var
image
image

Elwing och Co Catering

Elwing och Co Catering i Stockholm till företag och privatpersoner. Vi har samarbetsavtal med flera konferensanläggningar, företag och festlokaler i Stockholm. Vi har också cateringavtal med flera organisationer och företag bland annat Karolinska Institutet, KTH och ECDC. Under våren 2012 var vi leverantörer gällande all catering till Stockholms Stadshus, vilket var ett mycket spännande och prestigefullt uppdrag. Sedan 2014 driver vi Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Vi är också på Kungliga Slottet/ Livrustkammaren.

Vår vison

God mat av god kvalitet. Duktig personal som ger dig det där extra. En upplevelse utöver det vanliga. Det vill vi ge dig. Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Du ska få det du vill ha, i stort som smått.

För att vi ska kunna ge dig det du vill ha måste vi förstå vad du söker. Det är vår uppgift att ställa rätt frågor. Vår långa branscherfarenhet hjälper oss att tillmötesgå dina önskemål. Du ska kunna lita på oss som din leverantör.

Mingelmat, 3-rätters eller buffé? Vi har mat som passar alla tillfällen!

Många frågar om vi har någon speciell inriktning på vår catering i Stockholm. Det har vi inte om man tänker på att vi har erfarenhet av och möjlighet att producera allt från matlådor till galamiddagar. När det gäller maten så täcker våra menyer upp 99% av det våra kunder eftersöker.

Elwing och Co Catering

Elwing och Co Catering

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image