image

Disponentvillan

Disponentvillan passar perfekt när du vill ställa till med fest. ­När ni gifter er, när du fyller jämnt eller helt enkelt bara tycker att det är dags att göra något extra roligt.
Linda och Benny, som driver Disponentvillan, har stått för mat och arrangemang till mängder av bröllop, event, företagsfester, högtidsdagar m.m.

Bröllop

Vi förstår och respekterar att bröllopet är er riktigt stora och viktiga dag i livet. Då ni ska få det precis så bra som ni önskar.

Dags att fira

Detsamma gäller givetvis 40- och 50-årsfester, svensexor och kräftskivor. Kontakta oss så sätter vi ihop ett oförglömligt minne för dig och dina vänner.

Konferens 

Hos oss pågår aldrig mer än en konferens åt gången. Det är bara ni här, och vi som arbetar med att serva er så klart. Tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar just er, ett upplägg med rätt blandning av koncentration, avkoppling, aktivitet och god mat.

Om ägarna

Vi som driver Disponentvillan heter Linda och Benny. Vi har tillsammans många års erfarenhet av evenemangs- och restaurangbranschen.

Benny som är utbildad kock har även en utbildning i service management. Han har drivit ett flertal restauranger i Göteborg och har också arbetet en hel del internationellt i Schweiz, Tyskland och Spanien.

Linda är en erfaren evenemangskoordinator och konferensvärdinna och är utbildad i USA. Dessutom väl bekant med omgivningarna, mycket tack vare att hon varit verksam i filmindustrin i Västsverige ”Trollywood”.

Varmt välkomna!

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image