Var
image
image

Dining & Cocktails

Dining & Cocktails har lång och gedigen erfarenhet av att anordna catering allt från det lilla kalaset till stora events. Vi har många färdiga menyförslag på vår lista. Buffeér, Västkust, Klassisk, Grillat, Student, Tapas m.m och vi har givetvis också färdiga menyförslag. Och förslagen är precis som det låter, förslag, har du andra önskemål så lyssnar vi gärna, vi är väldigt flexibla och försöker alltid hitta en lösning som passar dig som kund.

Beställning

Var ute i god tid med din beställning. Det kan vara många som efterfrågar våra tjänster. Lägg en  preliminär order så fort ni kan. Det exakta antalet räcker om vi får 4 arbetsdagar innan avhämtning/leverans.

Vid sena beställningar, hör av er till oss och se om eller vad vi kan erbjuda, självklart vill vi försöka hjälpa till om möjlighet finns. Om förändringar sker av antal deltagare, informera oss minst 3 dagar innan leverans, annars debiteras full taxa.

Extra till Festen

Vi hjälper gärna till att ordna övriga tillbehör, allt från bestick till tält som rymmer upp till 110personer. Diskning ingår i priset för porslin och annan utrustning.

Personal

Behöver ni personal för dukning mottagning eller något annat, prata med oss så tar vi fram en lösning.

Kontakta oss för mer info!

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image