image

Kockesset – catering i Borås och Sjuhärad

Catering Borås. Kockesset erbjuder catering, festservice och uthyrning av kock i Borås och Sjuhärad både för företag och privatpersoner.

Kockesset gör allt inom catering och festservice, middagar, bröllop, mingel, konferens och enklare bufféer! Eller varför inte låta oss ordna hela ditt bröllop, konferens eller fest?

Kockesset står för hög kvalité och jobbar med lokala råvaror från Sjuhärad och Borås samtidigt som de ger er bästa möjliga service och tillfälle att njuta av vällagad och modern mat. Passar inte de  färdiga menyförslagen eller om du vill ändra på något så är det självklart inga problem. 

Hyrkock

Tänk dig att en professionell och erfaren kock står hemma i Ditt kök och tillagar maten som snart skall avnjutas av dina gäster. Visst skulle det vara lyxigt, Kockesset hyr gärna ut ett kockess till din fest. Det måste inte vara till den stora festen, utan passar lika bra till kalaset eller en härligt lyxig lördagkväll.  Vilken skön känsla, att sätta sig och få maten serverad utan att du har behövt laga den.

När du hyr en kock från oss på Kockesset så tar vi med allt som behövs för att laga maten hemma hos dig, råvaror och verktyg. Maten tillagas och serveras av oss, allt ni behöver göra är att sätta er vid det dukade bordet och avnjuta en härlig måltid.

Efter avdukning tar vi givetvis hand om disken och lämnar köket rent och snyggt.

Hyra kock passar både företag och privatpersoner! som privatperson kan du använda RUT-avdraget och kan då dra av 30% av arbetskostnaden.

Om Kockesset

Rasmus Blom är ägare till, och driver Kockesset. Han är född och uppvuxen i Borås och har ett mycket stort matintresse.

Efter  grundskolan och gick han Hotell- och Restaurangprogrammet på Almåsgymnasiet. Efter de tre åren på gymnasiet, med praktik på bl.a. Sjömagasinet i Göteborg och Grand Hotel i Stockholm, Så var Rasmus redo för det väntande arbetslivet. Efter många förfrågningar framför allt från släkt och vänner, dök idén upp om en egen cateringfirma. Det saknades en cateringfirma, i Borås, som var flexibel & personlig. En catering där Du som kund har möjlighet att ha stort inflytande över vad just Du beställer. 

Så startades Kockesset! Rasmus och hans team jobbar alltid med varor av bästa kvalitét. Gärna lokalproducerade råvaror levererade från Sjuhäradsbygden.

Kockessets ambition är att ge Dig en smakupplevelse & ett hantverk utöver det vanliga

Skall du ordna en fest, större eller mindre, då är det bra att ha en planeringslista som stöd.

Catering Borås

Catering Borås

Catering Borås

Catering Borås

Catering Borås

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Your request has been submitted successfully.

image