Var
image
image

Catering Älvdalen. Välkommen till Dalgatan118

Vi startade vår verksamhet 1 januari 2007, med pub och restaurangverksamhet samt catering i olika former, lokalt är vi kända för våra omtyckta smörgåstårtor, goda kötträtter och de hemgjorda hamburgarna. Vi serverar även en populär lunchbuffé

Ambitionen har hela tiden varit att utveckla verksamheten, sommaren 2013 utökade vi vår cateringverksamhet med ett mobilt kök med tillhörande tält konceptet: ”ni bjuder gästen, vi fixar resten”.

Dalgatan 118 erbjuder á la carte servering där våra mest uppskattade rätter är våra hemgjorda hamburgare med coleslaw och pommes frites samt oxfilé- och rödingfiléplankan.  Vi utvecklar ständigt och byter meny ganska ofta.

Catering Älvdalen

Vi som driver Dalgatan118 sedan 2007 är Mikael Nilsson och Torbjörn Zakrisson.

Mikael är köksmästaren som varit intresserad av mat sedan barnsben, utbildad på hotell och restaurangutbildningen i Smedjebacken, har arbetat som kock på Vanbo Herrgård i Smedjebacken, Klockargården i Tällberg, Orsa Grönklitt och Orsa Bowling där Mikael bland annat var restaurangchef. Torbjörn är med i driften och planerar arrangemang och hoppar in där det behövs. Torbjörn är vår fixare.

Vi har även ett flertal fantastiska anställda  i vår stab!

Varmt välkomna till oss!

Catering Älvdalen

Rate us and Write a Review

Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

Show all timings
  • Monday09:00 - 17:00
  • Tuesday09:00 - 17:00
  • Wednesday09:00 - 17:00
  • Thursday09:00 - 17:00
  • Friday09:00 - 17:00

Your request has been submitted successfully.

image