Många möjligheter

Restaurang C ligger i anslutning till den fina parken vid entrén till Carlanderska Sjukhuset. Med matsal, kafédel och under sommaren även en härlig uteservering. Här  erbjuder vi god service och mat av högsta kvalitet.

Catering

Picknick i parken, trädgårdsfest eller studentskiva?
Med våra fräscha och goda buffévarianter blir det enkelt att bjuda in till fest.

Eller en trevlig middag tillsammans med vännerna, eller en perfekt avslutning tillsammans med kollegorna? Slappna av och njut medans vi serverar en lyxig och väldigt god trerättersmeny. Menyn skräddarsyr vi efter dina önskemål och speciella tillställning.

Lunchcatering

Vi erbjuder vällagad catering av lunch till företag och privatpersoner under vardagar. Självklart står närproducerat, ekologiskt och säsongsbetonat i fokus även här.

Konferens hos Restaurang C

Oavsett om du behöver en heldag för presentationer och möten eller ett snabbare samtal över en kopp kaffe så har vi konferensvarianterna för dig.

Vi sköter även catering till mötesverksamhet inom Carlanderska Sjukhuset och under kvällstid finns möjligheter att hyra lokalen, för slutna sällskap. Du kan hyra vår trevliga restaurang för företagsevangemang eller högtidsdagar.

Kontakta oss för offert eller visning!

Restaurang C på Carlanderska fixar gärna din catering

Rate us and Write a Review

Your review is recommended to be at least 140 characters long